Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Uteliv - Barcelona

/db/fileupload/la-terrassa.jpgHelgen begynner på torsdager i Barcelona, og de mest seriøse partyløv(er)ne starter allerede på onsdag. Og skulle du være i clubbing-humør en annen av ukedagene er det nok å velge mellom da også!

House og elektro

Barcelona har for tiden en bra house- og electro-scene, noe som gjenspeiles av antall klubber som spiller denne musikken gjennom hele uken. Dette er delvis pga den mektige Sonar-festivalen, og den eksperimentelle og kreative stemningen som råder i byen. Det kan virke som annenhver person i Barcelona er en DJ!

/db/fileupload/barcelona-mercury.jpgGodt klubbtilbud

Det er stor variasjon innen klubber og musikksjangre, selv om elektronika ser ut til å utgjøre den viktigste delen. Dette til tross - rock og metall-fans, hip hop og indie-kids blir også godt ivaretatt. Det finnes dessuten flere latino-klubber som spiller salsa, samba, meringue og andre funky beats. I tillegg til de faste, ukentlige klubbnettene, er Barcelona også opptatt av det som rører seg i andre deler av verden, og tiltrekker seg flere store DJs, liveband og artister - hele året gjennom.

Gratisbilletter

Klubber og diskoteker åpner gjerne dørene mellom klokken elleve og 01 om kvelden, men mange dansegulv er likevel tomme helt til 2-3 tiden om natten. Vær på utkikk etter gratisbilletter til noen av de største klubbene - disse finner du på barer og i butikker rundt omkring i sentrum, i tillegg til at de deles ut på Ramblas om kvelden. Disse billettene gir gratis eller redusert inngang til klubbnetter som du ellers må betale 18 €uro for (ca 150 kroner).

Afterclubbing

Når klubbene stenger rundt kl 05, 06 eller 07 om morgenen, er det alltid noen party animals som drar videre på de såkalte afterclubs-ene, der de som ikke er klar for å henge med dagmenneskene kan fortsette festingen utover formiddagen.

Sesongvariasjon

Barcelonas klubbscene er delt opp i to distinkte sesonger: Sommeren og resten av året. Sommerklubber betyr utendørs terasser, noen langs stranden eller med utsikt mot sjøen - noen har til og med badebasseng. Fra oktober og fremover er det mer som skjer på dansegulvet enn utendørs.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Billig øl i Barcelona

- 06.06.2011 00:53:09 tommel opp384 stemmer

Her får du øl til rundt 10 kroner:
http://www.oh-barcelona.com/en/blog/2011/things-to-do/nightlife/cheap-beer-barcelona-17355

2 - Guestlist og VIP

- 29.01.2012 20:56:46 tommel opp309 stemmer

Jeg har gjesteliste inng til de beste clubbene i barcelona. Shoko, sotavento, cdlc, eclipse (bare 100 per max) nuba lounge, sutton. Hvis man er et guttegjeng/jentegjeng og vil ha VIP koster det fra 90-200euro (kommer ann på hvilke club man velger) så får man sitt eget området og velge flaske/blandevann.
Send oss en mail så order vi dette enkelt for dere. Hasta luego!
www.smalleventgroup.com


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy