Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Klubber - Barcelona

Nattklubber i Barcelona - Områder og gater

Gràcia-distriktet har et mylder av små nattklubber med mye personlighet og mange gode utekafeer på torget.

Du finner også mange klubber og diskoteker omkring Av. Diagonal mellom Carrer de Pau Claris og Carrer d'Aribau. Musikkvariasjonen er like stor som variasjonen i miljø - her er noe for alle smaker . Over Avinguda Diagonal, på Carrer de Santaló og i nærheten rundt Plaça de Francesc Macià kan man finne et bredt utvalg av nattklubber av høy klasse. Gatene Carrer d'Aribau og Carrer de Muntaner er også veldig livlige gater på nattestid.

Rundt Avinguda del Tibidabo, i enden av Tramvia blau (Blå sporvogn), finnes flere musikk- og dansesteder med mer avslappende miljø og som er veldig populære om sommeren.

Poble Espanyol (Spanske Byen) på Montjuïc er en av de mest unike og spesielle nattklubbene.

Den Olympiske Byen i Poble Nou har et bra utvalg av barer med musikk og diskotek.

The Loft (Sala Razzmatazz)
Spiller mest: Elektronisk musikk
Distrikt: Sant Martí
Addresse: Almogàvers, 122

Klubben "The Loft" i Barcelona ligger like bak den mer kjente klubben Razzmatazz. "The Loft" er, som navnet indikerer, et loft, og den har 2 rom: Ett med house-musikk, og ett med Latino-pop. Atmosfæren kan minne om små klubber i Soho i New York.

Inngangspenger: 9€

Alfa   
Spiller mest: Indiemusikk
Distrikt: Grácia
Addresse: Gran de Gràcia, 36

Utekvelder i Gràcia ville ikke har vært de samme uten disco-baren Alfa. Formelen i denne baren i Barcelona er: Et godt musikkutvalg og en fin atmosfære, med folk uten fordommer. Her spilles ofte indiemusikk som Pixies, Cure og Beck - alt etter hvem som styrer spakene.

Det er veldig lett å finne Alfa. Gå et par hundre meter oppover Gran de Gràcia fra Placa de Juan Carlos, og se etter det store Alfa-skiltet på høyre side av gaten.

Inngangspenger: Nei.

City Hall
Spiller mest: Techno og house   
Distrikt: Barri Gotic
Addresse: Rambla de Catalunya, 2-4

City Hall er en klubb med beliggenhet midt i hjertet av Barcelona, og tiltrekker seg først og fremst unge, moteriktige mennesker med svakhet for elektronisk musikk. På fredager og lørdager spiller DJ-ene techno og house, mens søndager er faste "Zen"-netter, med elektronisk break-beat-musikk med vokal. Dansegulvet på City Hall er digert!

Inngangspenger: 12€

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Party - Fest - Fiesta

- 06.01.2012 14:01:14 tommel opp182 stemmer

Det er mange gode forslag som allerede er skrevet om fest/party i Barcelona. Jeg vil gjerne legge til litt mer oppdatert info.

På mitt 5. år i Barcelona har jeg god overskift over hva som skjer på utelivsfronten nesten hver dag. Festene stopper ikke opp selv på søndag. Happy Monday og Happy Thuesday er også kule dager å gå ut på.

Jeg ordner gjesteliste og VIP til mine gjester på forskjellige utesteder.

-Opium Mar
-Carpe Diem
-Cdlc
-SHÔKO
-Sotavento

Alle disse ligger på stranden på Barceloneta området.

-Gran Foc - C/Roger de Lluria 23 - Gir de første 100 gratis velkomstdrikke som mange andre klubber.
-ATLANTIC CLUB - Av. Tibidabo 56 - For deg som liker techno/trance
-Privilege - Carrer Tarragona 141 ble startet opp i august 2011 og er forholdsvis nytt konsept. Skal være veldig bra.
-Sutton har alle sikker hørt om. Åpner dørene kl 01, så her gjelder det å være tidlig. Det er stor etterspørsel etter gjesteliste og VIP i helgene.
-Eclipse - Ligger på W-hotellet i 26 etg. Kjører mye show og DJ beats for sine gjester. Vi ordner gjesteliste.

På så å si alle klubbene bør man kle seg elegant/seksy. Kommer du i flipperser kan det være seg at dørvakten peker deg mot døren, enn inn i lokalet/heisen opp til festen. Menn feks må ikke ha kortermet skjorte eller flipperser. Det er altså dresskode.

Skulle du ønske å ha VIP eller gjesteliste til noen av de kule festene i Barcelona, er vi ikke langt unna. Vi kjenner byen godt.

Vi må ha info om kontaktperson + antall gjester som vil ha gjesteliste.

VIP-bord: Maks 4 personer og koster fra 90 til 200 Euro. Da får man en flaske man velger selv + blandevann. Send oss en mail på anja@smalleventgroup.com så order vi dette raskt og enkelt - helt gratis. Det fult mulig å registrere seg på gjesteliste til flere steder.

www.smalleventgroup.com kjenner byen godt og kan gi deg raskt svar.


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy