Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Badestrender i Barcelona

Slapp av på en av Barcelonas mange strender

Her vil du finne bilder og informasjon om de gyldne sand-badestrendene i Barcelona. Barcelona tilbyr 4.2 kilometer med sandstrender bare ti minutter unna bysentrum.

Nedenfor finner du informasjon og tips om 4 av de store badestrendene. De er nevnt i rekkefølge fra nærmest til lengst unna sentrum:

1. Barceloneta:

For å komme hit tar du metro til stoppestedet "Barceloneta".
/db/fileupload/metro_logo.jpg(Gul linje, L4). Snu til høyre når du kommer opp fra Metrostoppet. Kryss over hovedgatene og gå i rett linje i ca 10 minutt. Stranden Barceloneta er den først av Barcelonas strender og kan derfor være ganske full i sommermånedene.

/db/fileupload/barceloneta01.jpgBildet til venstre er tatt av stranden Barceloneta den 1.juli. Solen står høyt på himmelen midt på sommeren og beskyttelse er viktig om man er på disse breddegrader for første gang! Temperatur på 30 grader Celsius er helt normalt på denne årstiden.


/db/fileupload/barceloneta_refreshment.jpgDer er nok av ting å gjøre på stranden foruten å ta seg en forfriskende dukkert. Både vindsurfing og kite-surfing er veldig populært. Du kan også nyte en forfriskning på et av strendenes mange "vannhull". Eller, om du har behov for en pust i bakken, bare legg deg ned og kjenne den spanske solen steke mens du slapper av med en god bok.

I Barcelona er du aldri langt unna fascinerende arkitektur, og heller ikke på stranden. Men det spørs om designeren ikke har tatt seg noen forfriskninger for mye når han utførte sitt spektakulære design som du kan se på bildet under.
/db/fileupload/skakk_building.jpg
Alternativt til metro kan du gå til Barceloneta-stranden fra bysentrum. Det vil ta ca 20 minutter å gå fra bunnen av La Rambla. Hvis du velger spaserturen er der nok av arkitektur å observere på veien. Blant annet vil du se "Monument a Colom", et minnesmerke for den store oppdageren Christopher Columbus. Litt lenger borte vil du komme til Port de Barcelona, en billedskjønn havn med nydelig utsikt til havet og marinaen.I høysesongen, om du ønsker litt albuerom, vil det være å foretrekke en av de mange andre strendene Barcelona har å tilby. Disse finner du under.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Badeshorts og bikini i byen ikke populært

- 26.05.2010 02:13:23 tommel opp332 stemmer

Barcelona ønsker ikke halvnakne turister i bygatene:
http://jp.dk/rejser/storby/article2061037.ece (Jyllandsposten)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy