Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Restauranter - Barcelona

Å/db/fileupload/restaurant_barcelona.jpgpningstider:

Spanjolene spiser veldig sent. Normalt sett går de til lunsj mellom 14 og 16 om ettermiddagen, og middagen inntas gjerne så sent som klokken 21. Restaurantene har derfor åpent kjøkken fra 21 og frem til 00 midnatt. Likevel, på grunn av det store antall turister som ikke er vant til å spise så sent, har flere kjøkken i Barcelona åpent før 21. Dette gjelder spesielt rundt Las Ramblas og Barri Gotic

Prisene:

De spanske restauranter tilbyr ofte tre-retters måltider, som er dagens meny (menú del día). Denne inkluderer salat, tallerken-rett og noe å drikke til en rimelig pris (5-15 EUR). Om kvelden er prisene noe høyere, og starter på rundt 15 EUR. Likevel er der restauranter i alle priskategorier.

Tips/Drikkepenger:

Der er ingen endelig fasit på hvor mye man skal gi i tips, og lokalbefolkningen gir lite i drikkepenger. Det er vanlig å tipse ca 5% til en kelner i en restaurant, og du kan la pengene ligge på bordet når du går.

Finn restaurant etter bydel

På våre Barcelona-sider finner du gode restaurant-tips, inndelt etter bydel. Barcelona er en såpass stor by at det kan være en fordel å planlegge både restaurant og et sted å ta en øl på forhånd.

Finn en restaurant i:

Lenker - Katalansk gastronomi

Gastronomy in Barcelona - God artikkel fra Bcn.es

TXAPELA

TXAPELA er en koselig baskisk restaurant som serverer flere forskjellige nydelige pinchos (minitapas) og fantastisk god bavaroise (ostekake) til dessert. Restauranten ligger sentralt på Passeig d’ Gracia.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Bodegueta

- 13.06.2009 00:09:20 tommel opp406 stemmer

Anbefaler denne tapas-restauranten i Rambla de Catalunya, som har eksistert siden 1942. Har billig spansk vin, og øl til under 20 kr. Test ut den katalanske chorizoen!

2 - Beste hamburgere i Barcelona

- 06.06.2011 00:51:21 tommel opp223 stemmer

http://www.oh-barcelona.com/en/blog/2011/culture/food-and-drink/hamburger-restaurants-17390


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy