Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Las Ramblas - Barcelona

/db/fileupload/las-ramblas.jpgDen berømte Las Ramblas er en 2 kilometer lang gågate som starter på Plaza de Cataluña og går hele veien ned til sjøen ved haveområdet. Gaten er i seg selv en av Barcelonas mest kjente severdigheter, og er det beste stedet å oppleve byens stemning. 

Gaten er folksom og fargerik - her finner du fotgjengere i alle aldre og nasjonaliteter, og gaten er proppfull av kiosker og boder som selger blomster, frukt, fugler og andre dyr. Las Ramblas er kjent for sine gatekunstnere, klovner, levende statuer og dansere.

Las Ramblas er ikke stedet for de store gastronomiske opplevelsene, men er et flott sted å ta en øl eller americano på en utecafè. Har du fått nok av fettete tapas finner du flere steder på Las Ramblas der du kan få deg en deilig amerikansk cheeseburger som smaker akkurat slik du er vant med.

Sidegatene til Las Ramblas har flere rimelige vandrerhjem og hoteller, og de fleste er preget av lav standard og høy partystemning. Mange backpackere og unge turister velger å bo her. Ønsker du å bruke nettene til å sove heller enn å feste er det ikke noe lurt å velge overnatting rundt Las Ramblas.

Om natten samler det seg guttegjenger som selger øl og dop her, samt prostituerte og en og annen villfaren turist. Dersom du skulle ende opp her på nattestid og føler at du ikke hører hjemme her, gjør du kanskje nettopp ikke det.

Barcelona-turister som har vært i byen i mer enn noen dager har en tendens til å utvikle fobi for den folkefylte gaten, og velger heller en av sidegatene på vei nedover mot havnen.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy