Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Overnatting - Barcelona

Overnatting - Generelle tips

/db/fileupload/barcelona_house.jpgÅ finne fram i jungelen av hoteller i Barcelona er ikke alltid like enkelt. I denne seksjonen skal vi prøve å gi nyttige tips om overnatting, basert på både egne og andres erfaringer.

Ofte kan det være mer lønnsomt å leie en leilighet heller enn å booke inn på hotell. Dette er selvfølgelig mest aktuelt dersom dere er flere som reiser i lag, slik at mange kan dele på prisen, som ofte er en fastpris for hele leiligheten.

Bor du i utkanten av byen kan det være frustrerende at det går så mye tid og penger til og fra hotellet. Merk at det gjerne går med en time på trikk og metro for å komme seg fra utkanten til sentrum. Det kan derfor være en ide å lete etter sentrale hoteller, som ikke nødvendigvis er dyrere enn de mer perifere konkurrentene.

Det finnes ikke et entydig svar på hvordan man finner de beste hotellprisene, men det finnes mange gode tips! Nettet kryr av gode tjenester som Hotwire og Lastminute.com, og det kan være svært lønnsomt å bare booke noen dager på forhånd, for så å finne et hotell på egenhånd når du har kommet til byen.

Alle de store hotellkjedene er representert i Barcelona, og tilhørighet til en kjede sier ofte mye om hotellets kvalitet. På denne siden gir vi en oversikt over store og viktige hotellkjeder.

Skal du på langweekend i Barcelona kan det ofte være økonomisk å kjøpe en pakke med både fly og overnatting inkludert. Men husk å sjekk om det faktisk er billigere!

Det finnes mange hotellguider på nett i tillegg til den du er på nå, her gir vi deg et utvalg som vi mener fortjener omtale.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Leie leilighet gjennom Barcelona-Home

- 29.02.2012 14:35:32 tommel opp247 stemmer

Jeg har leid leilighet gjennom Barcelona-home! Kjempefornøyd! Gode priser og veldig bra kundeservice. Veldig enkelt å reservere på nett også! Anbefales om du skal leie over kort tid.


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy