Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Vandrerhjem - Barcelona

/db/fileupload/vandrerhjem-barcelona.jpgHostales, vandrerhjem i Barcelona brukes ofte om små familie-eide pensjonater, men i mange tilfeller er det snakk om sovesaler eller større rom som man deler med andre. Pensjonatene er ofte like billige som vandrerhjemmene, utenom i høysesongen. Ungdomsherberger i Barcelona kalles "albergues juveniles" eller bare "albergues", dette er enkle sovesaler som vanligvis har lav standard - ideelt for deg som er mest opptatt av å bo billig og ikke tilbringe så mye av ferien på hotellrommet. Vandrerhjemmene i byen er vanligvis fulle av backpackere og ungdommer, og ofte er det en livlig stemning her.

Mange billige vandrerhjem og pensjonater tar ikke reservasjoner om sommeren, da de ofte er fullbookede. Så dersom du ankommer om natten bør du sørge for å ha et sted å bo minst èn natt, og helst begynne å se deg omkring før klokken 10 om morgenen neste dag, før folk sjekker ut.

Gjennomsnittlige hotellpriser:

15-18 Euro for et enkeltrom med delt bad
27-36 Euro for et dobbeltrom
21- 25 Euro for et enkeltrom "en suite"
33-45 Euro for et dobbeltrom "en suite"

Vi kan anbefale Hostal Felipe II www.hotelfelipe2.com , som nylig ble renovert, og har gratis internett,med beliggenhet i sentrum av Barcelona, like ved Verdaguer metrostasjon.

Mange av ungdomsherbergene som ligger rundt Las Ramblas har klientell som fester hele natten, så dette er ikke stedet for de som har et dårlig sovehjerte. Det er også mange som har opplevd å bli ranet i mørke sidegater her om natten, så om du bor her bør du være forsiktig, og ikke gå alene.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy