Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Billig hotell - Barcelona

2-stjerners overnatting

/db/fileupload/billig-hotell-barcelona.jpgDe rimeligste hotellene er vanligvis 2-stjerners hoteller. Dette innebærer at både standarden og servicen er grei nok, og flere har frokost inkludert i prisen.

Det er ofte vanskelig å finne et billig hotell i Barcelona dersom internett-reservasjon er eneste alternativ. Grunnen er at mange budsjetthoteller vanligvis ikke er registrert hos bookingselskapene. Det er 2 grunner til dette:

1) Hotellene har lavere marginer (mindre fortjeneste per overnatting), og vil derfor gå med tap dersom de skal selge gjennom et tredje mellomledd. Online bookingselskaper tar en del av kaka, og denne prisen er det overnattingsgjestene som må betale.

2) Online bookingbyråer tjener mindre penger på billige hoteller enn dyre, og de bruker derfor mindre tid på å skaffe seg slike "små kunder". Dette er nettopp tilfellet for mange av de rimeligste hotellene i Barcelona.

Nylig har imidlertid ting begynt å forandre seg, og internettbyråene har begynt å øke antall hoteller med lave priser.

Mange 2-stjerners hoteller tilbyr kun reservasjon direkte via deres egne websider, eller gjennom telefon. Dersom du er heldig snakker de engelsk i andre enden også.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy