Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Båtturer - Barcelona

Der er flere måter å bli kjent med Barcelona på. Mulighetene er mange og enten du opplever Barcelona via luften, på land eller havet, så får du en opplevelse du sent vil glemme.

Det å utforske Barcelona sjøveien er virkelig en fantastisk måte å oppleve Barcelona på. Ikke bare får du en fantastisk utsikt til byen og bygningene som gjør Barcelona så fascinerende, men også kysten som du aldri ville sett til fots. Der er flere muligheter du kan velge mellom om du skulle ønske transport på sjøen. Der finnes små-båter som benytter motor og seil, eller kajakk (som da krever noe større ferdighet) eller en yacht (isåfall reiser du med stil). Noen av turene tilbyr guider og disse er tilgjengelig med flere forskjellige språk.

Dagtur til Sitges

Nyt en rolig morgentur langs sjøen til Sitges, spis utsøkt pealle på land, gå en tur og oppdag den billedskjønne havnen og strendene og besøk de fasjonable boutique'en. Senere kan du returnere til sjøen og nyte solnedgangen fra sjøsiden...dette er langt ifra en drøm!

Pris fra 420 €

Dette inkluderer skipper, gass og fortøyningsplass. Grupper kan være opptil 10 personer. Forskjellige båter er tilgjengelig alt etter hva dine behov og ønsker er.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy