Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Gracia - Barcelona

/db/fileupload/gracia.jpgGràcia ligger like nord for Eixample, og var tidligere en egen landsby, adskilt fra Barcelona. Gaten Passeig de Gracia, som i dag er byens mest eksklusive shoppinggate, koblet tidligere denne landsbyen sammen med Barcelona by.

En sjarmerende bydel

Gràcia er en de mest sjarmerende bydelene i Barcelona, med sin bohemske stemning, mange små smug og trendy utesteder. Studenter, livsnytere og èn og annen wannabe er ofte å se her. Gràcia er et velstående nabolag, og er ofte omtalt som både den hippeste og kuleste bydelen å gå ut i. Mye av utelivet foregår på de tallrike torgene, med Placa del Sol som det mest kjente.

Spennende arkitektur

Bydelen har en lang rekke interessante modernista-bygninger, og er på samme måte som Barri Gotic preget av trange smug og mindre planlagte hus og gater, i motsetning til rutenettet du finner i Eixample nedenfor.

Hvordan komme dit?

Det er enkelt å finne fram til bydelen: Følg Passeig de Gracia til toppen, og du står ved grensen mellom Eixample og Gràcia,  på Placa de Juan Carlos. Fortsett oppover og du spaserer da i vår bydel.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy