Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

El Born - Barcelona

/db/fileupload/el-born-barcelona.jpgEl Born, som ligger på østsiden av Las Ramblas, har i de senere år blitt forvandlet til å bli en av de mest trendy nabolagene i Barcelona. Bydelens gamle gater tilbyr et mylder av kule tapas-plasser og coctail-barer, koselige restauranter med stearinlys og trendy motebutikker. Bydelen er altså super både for spising, uteliv og shopping.

Midt i bydelen ligger den kjente kirken Santa Maria del Mar, med fasade mot et livlig torg fylt av vinbarer og tapas-barer. Bak kirken ligger områdets hovedgate, Paseo del Born, som har flere koselige barer og restauranter med et bredt utvalg av mat og drikke.

I gaten Calle Montcada, som ligger like ved inngangen til Picasso-musèet, finner du en av Barcelonas beste cava-barer, El Xampanyet. Området grenser mot det gotiske kvarter (Barri Gotic) og havnen, som ligger bare 15 minutters spasertur fra katedralen og Las Ramblas.

Dersom du ser etter en restaurant i dette området, kan vi spesielt anbefale Suborn, som har fantastisk mat, og er en av våre favoritter i Barcelona.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy