Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Transport - Barcelona

/db/fileupload/metro_tog_oversikt.jpgOffentlig transport i og rundt Barcelona er lett tilgjengelig og enkelt å benytte. Utenom rushtiden, er metro det absolutt beste transportmiddelet, med 5 linjer identifiserbare med tall og farge. Husk at alle former for billetter må valideres/kontrolleres i automater på stasjonsområdet før man går ombord. Et tips er å kjøpe 10-reisers billetter såvel som Barcelona-kortet. Barcelona-kortet kombinerer transport med rabatterte billetter til byens topp attraksjoner.

/db/fileupload/bus_logo.jpgBussnettet er omfattende og de fleste rutene går igjennom de tre store stasjonene i byen som metroen; Placa de Catalunya, Plaza Urquinaona og Placa de la Universitat.

Som et alternativt transportmiddel kan sykler leies i Barcelona. Forøvrig ellers er scooter et meget tallrikt innslag i gatebildet. Overalt ser du store klynger av parkerte scootere, og den til tider tette trafikken gjør scooteren til et genuint fremkomstmiddel i traffikerte gater.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy