Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Metro - Barcelona

Metro-kartet over de forskjellige metrolinjene i Barcelona er helt uunnværlig for de fleste som er på ferie i byen. Det er såpass mange forskjellige linjer og stasjoner at det skal mye til å lære seg alle. Du får kartet på alle metro-stasjoner i byen.

Det er viktig å være klar over at rutene som vises på Metro-kartet ikke er geografisk riktige. Mange av rutene er ekstremt forenklet i forhold til den faktiske ruten,  så det vil derfor være en fordel å ha et skikkelig kart å sammenligne mot.

Er du på metroen kan det være en god ide å flytte det du eventuelt har på ryggen (ryggsekk, veske) fram på magen, slik at du unngår å bli plukket ut av tyver som et potensielt offer.

Barcelona har 3 mega-stasjoner: Placa de Espanya, Sants og Catalunya. Merk også at om du skal skifte fra grønn til gul linje på stasjonen Passeig de Gracia, må du gå en temmelig lang spasertur i undergrunnen.

Midtsommers kan det være nesten uutholdelig varmt å stå å vente på metroen. Heldigvis er det sjelden du må vente mer enn 5 minutter. Legg imidlertid merke til at klokken som teller ned til neste avgang plutselig hopper opp fra sekunder til minutter dersom neste vogn er forsinket.

Det går kjapt og greit å komme seg rundt i Barcelona på metroen, men er dere flere kan taxi være verdt pengene, spesielt om dere har liten tid.

I vognene er det en nødbryter som du kan trykke på dersom det oppstår en situasjon der du har behov for å snakke med en stasjonsbetjent. Stasjonen kan sannsynligvis identifisere vognen automatisk.

Klikk her for å se større versjon av Metro-kartet

/db/fileupload/metro_small.jpg

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy