Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Leiebil - Barcelona

Barcelona rundt med leiebil

Er du helt ny i byen kan leiebil kanskje virke noe skremmende. Nordmann og bilkjøring i Spania kan virke rimelig kulturkolliderende, men det er ingen uoverkomemmelig oppgave. I Barcelona finner du en hel rekke firma som leier ut bil til en rimelig penge. Med leiebil i Barcelona har du mulighet til å oppleve byen på en helt annen måte. Under vil du finne noen av byråene som tilbyr leiebil.

Auto Europe:


Du kan velge å enten bestille bilen din online på nettet, eller lese mer om de spørsmålene som oftest er stilt rundt utleie av bil. Prisen for leiebil hos AutoEurope vil starte på ca 40 euro pr. dag. Ønsker du å ta kontakt pr telefon kan du nå Auto Europe på 888-223-5555.

Central Car Rental

Disse har også et omfattend utleie av bil i Barcelona. Du kan lese mer om dette hos Central Car Rental sine hjemmesider.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy