Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Eixample - Barcelona

/db/fileupload/eixample.jpgEixample er det moderne bolig- og kjøpmannsstrøket som strekker seg opp- og utover fra Placa Catalunya. Dette har et rutenett av gater konstruert i 1860 for å etterkomme den gamle byens økende befolkning.

Området blir delt inn i "venstre side" og "høyre side". Gaudi's ikon av en kirke, Sagrada Familia-kirken er på høyre side. På venstre side ligger Fundacio Antonia Tapis, en islamsk-inspirert bygning som ble tegnet av berømte den modernistiske katalanske arkitekten Domenech i Montaner. De fleste  leilighetene i Eixample er innen gåavstand fra Paseo de Gracia med bydelens fantastiske modernista-bygninger av Antoni Gaudi og andre arkitekter.

Eixample er godt knyttet sammen, og herfra kan du enkelt kommme deg rundt enten ved å gå, ta buss elller taxi til det Gotiske Kvarter og Las Ramblas for å se attraksjoner som Picasso-museet eller Katedralen. Det er endeløst med restuaranter og gatecafèer å slappe av på i dette området. Bydelen er preget av slående modernistiske bygninger, prydet med intrikate stein- og jernfasader. Dette er stedet hvor de rike og berømte tradisjonelt har bodd, og det er fortsatt et populært sted både å bosette seg og drive forretning i.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy