Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

OL-stadion - Barcelona

Estadi Olimpic

Barcelona's olympiastadion (Estadi Olimpic) var stedet for de olympiske sommerlekene i 1992, som varte fra 26.juli til 21.august samme år. Idag er Olympiastadion åpen for besøkende til å ta en runde og se hvor begivenhetene fant sted.

/db/fileupload/ol-stadion02_large.jpgOlympiastadion på Montjuïc har en kapasitet på 55.000 tilskuere, som kan økes til 77.000 med plassering av midlertidige sitteplasser. Her kan det arrangeres sportsarrangement, musikalske opptredener og et hvilket som helst type arrangement.

Den nye konstruksjonen er en omforming av den gamle stadion som tar vare på fasaden tegnet og designet av arkitekten Pere Domènech i Roure (sønnen til modernisten Lluís Domènech i Montaner). Legg også merke til fronten som er designet av Vicenç Navarro, og statuene over hovedinngangen av Pau Gargallo.

/db/fileupload/ol-stadion02_dome.jpg


Hvordan komme deg dit:
Du tar metroen til Placa Espanya (Grønn linje, L3) - derfra er det 20 minutters gange fra Placa Espanya. Inngang til stadion er gratis.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy