Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Las Ramblas Shopping - Barcelona

/db/fileupload/cortes-ingles.jpgLas Ramblas er den ubestridte turistgaten i Barcelona. Her er prisene høye, og utvalget så som så.

Las Ramblas består egentlig av flere gater som strekker seg fra havnen og opp til Placa de Catalunia. Merk at det ikke er noen gate som offisielt heter Las Ramblas.

Las Ramblas yrer av folkeliv året rundt. Midtsommers er det så fullt av folk i gaten at det nesten kan bli for mye, spesielt nede i enden av gaten, der folk samler seg i store mengder rundt gjøglerne og klovnene.

Her finner du flere store kjeder som Sara og El Cortes Ingles. Det kryr også av små souvenir-butikker, og en FC Barcelona-skjorte er nok en sikker vinner om du skal kjøpe gave til en småpjokk.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy