Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Katedralen - Barcelona

/db/fileupload/katedralen.jpgKonstruksjonen av Barcelona Katedral begynte i 1298. Katedralen ble bygget på ruinene av en romersk katedral, Den Gotiske Katedral ble ferdigstilt i 1459. Fronten og kuppelen, derimot, ble ikke bygget før helt på slutten av det nittende århundre. Den barcelonske katedralen ble anerkjent som et historisk-arkitektonsik monument av nasjonal verdi under Verdensutstillingen i 1929.

Inne i katedralen ligger krypten til Santa Eulalia. Dette hvelvet er nesten helt flatt i form og har to buer. Under dette ligger gravkammeret til helgenen, datert tilbake til det fjortende århundre.

Oppe på kor-galleriet inne i katedralen kan du se fantastisk vakre malerier og et intrikat metallarbeid. Kapellet, hvor statuen av Santo Crist av Lepant er utstilt, er et alter av tre datert tilbake til det 15.århundre. Statuen Santo Crist av Lepant står sammen med John av Østerrike ved slaget ved Lepanto. Katedralen har mange forskjellige porter, som eksempelvis Porta de Santo Lu, Santa Eulalia, Santa Lucia, og la Pieta.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy