Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Casa Mila - Barcelona

/db/fileupload/casa-mila.jpgCasa Mila fikk tilnavnet steinbrudet, "La Pedrera", av Barcelonas innbyggere da det ble bygget. Huset kunne sammenlignes med de bratte klippene der afrikanske stammer bygde sine hule-lignende boliger. Den bølgende fasaden minner også om en strand med fin sand. Huset kan får mange også til å tenke på en honningkube.

Casa Mila var det siste huset Gaudi tegnet før han ofret all sin energi på Sagrada Familia, og huset er på mange måter et paradoks: En kunstig men samtidig naturlig bygning som samtidig var en oppsummering av alle stilene han siden har blitt kjent for. Taket har en imitasjon av benken i Park Guell, og dessuten en rekke helt spesielle piper.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy