Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Deluxe hotell - Barcelona

Arts Ritz Carlton

Rangering:

http://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpg

http://barcelona.webby.no/db/fileupload/Arts-Ritz-Carlton_01.jpgPå Arts Ritz Carlton finner du blandt annet utendørs svømmebasseng med solsenger, utendørs boblebad, fitness-rom, ekstraordinært SPA i 42.etasje, over 1000 kvadratmeter med terrasser og hager, hårsalong, gavebutikker, delikatesser, forretningssenter og et utvalge av spansk kunst som består av over 1000 bilder og skulpturer. Kvaliteten på tjenestene og den unike og privligerte beliggenheten med utsikt over Middelhavet gjør dette til et hotell som er kongen blandt hotellene.

Alle rommene er nylig renovert som tilbyr panoramautsikt både til byen og havet. I tillegg er rommene fullt utstyrt med marmorbad, hydro-dusjkabinett, CD-spiller, minibar, fax/pc tilkobling, sattelitt-tv og video, kontrollpanel for lys, persienner og musikk og individuell luftavkjøling.

Claris

Rangering:
http://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpg


http://barcelona.webby.no/db/fileupload/claris_01.jpgClaris i hjertet av Barcelona er et fantastisk hotell med forbløffende interiør og utsøkt kunst. Hotellet har 121 rom, som inkluderer 20 junor-suiter og 18 doble suiter, alle møblert med nydelige materialer og tekstiler.Der er også to suiter på Claris. Hotellet har også de vanlige fascilitetne som forventes av at luksushotell. Dette inkluderer tre restauranter, vaskeritjeneste, stryking av klær, badstu, treningsrom, utendørs svømmebasseng, bar, coctailbar, et musèum med pre-columbiansk kunst og 5 grønne lunger med kapasitet for opptil 150 personer. På dette hotellet er du også hjertelig velkommen med hund.

/db/fileupload/deluxe-hotell.jpgDersom du surfer rundt på nettet og leter etter overnatting i Barcelona, vil du se at mange hoteller omtales som "deluxe hotel". Dette ordet, deluxe, innebærer at det ikke er snakk om et luksushotell, men hotellet har likevel mange av egenskapene som vi forbinder med luksus.

Disse hotellene er gjerne flotte, men ikke så ned-til-fingerspissene gjennomsyret av luksus som de dyreste hotellene. Prisene vil derfor være mer levelige for folk flest som har lyst å bo fint. Deluxe hoteller har gjerne 4 stjerner eller mer.

Dersom du skal bo på et deluxe hotel bør du regne med å betale et sted mellom 100 og 200 Euro per natt for et dobbeltrom, alt etter hvor i byen hotellet ligger (desto mer sentralt, desto dyrere), og hvor høy standard overnattingsstedet har. Høysesong versus lavsesong har også mye å si for prisnivået.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy