Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Sitges - En pen ferieby syd for Barcelona

Sitges er en populær turistby som ligger like sør for Barcelona, på kyststripen La Costa Dorada. Den tidligere fiskerlandsbyen er kjent for sine vakre, hvite strender, og er for mange et alternativ til Barcelonas mer hektiske storbyliv.

/db/fileupload/sitges.gif

En attraktiv turistby

Byen har klart å beholde både sin kunstneriske og kulturelle arv, og spanske turister drar hit året rundt for å koble av. Kombinasjonen av et behagelig klima, flotte strender, billedskjønne gater og et yrende shoppingliv, gjør at byen er en attraktiv destinasjon både for spanjoler og utenlandske turister.

Uteliv i Sitges

Utelivet i Sitges er noe for seg selv, det kan kanskje virke som det festes non-stop her, både i form av festivaler og clubbing. Byen har et stort homsemiljø, og mange homofile valfarter hvert år til Sitges. Det er naturlivis også mange ikke-homofile som også besøker byen.

Severdigheter

Musèene Cau Ferrat og Maricel (en blanding av Modernista og Historicist) er beundringsverdige severdigheter, og du bør også besøke den sjelfulle Gamlebyen, som også har noen flotte bygninger.

Du bør ikke forlate Sitges uten å ha smakt byens lokale spesialitet, "xato".

Hvordan komme dit

Enkleste måten å dra til Sitges fra Barcelona er å ta toget, som tar ca 30 minutter. Har du bil kan du regne noe kortere tid.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy