Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flyplass - Barcelona

Barcelona Flyplass - El Prat

/db/fileupload/barcelona-flyplass.gifFlyplassen i Barcelona heter El Prat Flyplass, og ligger 12 kilometer sørvest for byen. Det er flere måter å komme seg mellom byen og flyplassen på.

Flybuss

Flybussene til A1 Aerobús kjører hver 15. minutt fra El Prat flyplass til Plaça de Catalunya via Plaça d’Espanya. Turen tar ca 40 minutter og koster €3.30. Busser til forstedene EA og EN kjører hvert 90. minutt til Plaça d’Espanya, og turen her varer ca 50 minutter og koster €1.

Lokale tog

Rodalies (Cercanías) toglinje 1 kjører mellom flyplassen (Zona 4) og bysentrum (Zona 1). Toren koster omtrent € 2.15. Togene kjører på hverdager hvert 30. minutt fra kl 06:13 til 23:15. Det tar ca 17 minutter til Estació Sants og 23 minutter til stasjonen Catalunya.

Privat transport

Dette er en ny tjeneste der du får privatsjåfør til å kjøre deg fra flyplassen til et hvilket som helst hotell i byen, eller til andre steder utenfor Barcelona by. Du får mer informasjon på flyplassen om denne tjenesten.

Taxi

Det er vanligvis ikke mangel på drosjer til og fra flyplassen. Turen varer omtrent en halvtime, og koster rundt 20 €uro. Pass på at taksameteret står på ved turens start. Legg merke til at det koster ekstra for hver koffert og bag som man tar med i drosjen, og dette beløpet blir først synlig på taksameteret ved turens slutt.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy