Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Mobiltelefon - Barcelona

/db/fileupload/mobiltelefon-2.jpgHvilket mobilnett skal jeg velge?

Idet du ankommer Barcelona, vil mobilen automatisk søke seg fra til et nettverk, eks Movistar eller Vodafone. Dersom du har satt deg inn i prisene fra de ulike nettverkene, eller vet om et nettverk som din norske mobiloperatør har samarbeid med, kan du gå inn i innstillingene på mobiltelefonen og endre nettverk manuelt. Bruker du Telenor, har disse for eksempel samarbeid med følgende utenlandske nettverk i Spania: Amena, Vodafone og Telefonica. Dette betyr at du bør sørge for at du er koblet mot et av disse nettverkene når du er i Barcelona, slik at mobilregningen blir lavest mulig.

Bør jeg surfe med mobilen på ferien?

Merk at det ofte er svært dyrt å surfe med mobilen når du er i utlandet. Vårt tips er at du ikke gambler på en svindyr mobilregning, og heller finner en internettcafè. Easyinternet i bunnen av Las Ramblas er lett å finne, og har relativt lave priser.

Hvordan skal jeg unngå å bli frastjålet mobilen?

Det er typisk norsk å miste mobilen på ferie. Her er et veldig godt tips for å unngå nettopp dèt: Mange mobiler (de fleste?) har en liten dings nede i hjørnet der det er mulig å feste ei reim eller en lenke. Gjør akkurat dèt. Fest så reima rundt en av beltestroppen i buksa eller shortsen, og vips så har du en ganske tyverisikker mobil.

Kan jeg leie en mobiltelefon?

Javisst. Men det er ikke så billig. Regn med rundt 3-400 kroner for en uke.  Et firma som leier ut mobiltelefoner er Rent A Phone, som ligger i Carrer Numància 212. Telefonnummeret dit er 93-280-21-31, og du kan lese mer på nettsidene deres, www.rphone.es.

Rent a Phone tar betaling per "pasos", oppringninger. En oppringning til en annen mobiltelefon i Spania koster rundt 5 kroner per minutt, og skal du ringe ut av landet og hjem til Norge, betaler du ca 10 kroner minuttet.

Dersom du ønsker å finne andre steder å leie mobil: Damen i info-kiosken på flyplassen kan sannsynligvis hjelpe deg, eller du kan forhøre deg med bilutleiefirmaer, som ofte leier ut mobiltelefoner også.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy