Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Tarragona - En storby 10 mil s�r for Barcelona

/db/fileupload/tarragona.jpg

Tarragona er en storby som ligger 10 mil sør for Barcelona. Byen den nest største i Katalonia etter Barcelona. Også her kalles hovedgatene "Ramblas", og her kan du beundre flere flotte Modernista-bygninger. Tarragona er en flott by, og i sentrum ligger den elegante hovedgaten "Rambla Nova".

Severdigheter i Tarragona

Tarragona har også en nydelig strand, som du kan nyte fra klippen Balco del Mediterrani. Denne klippen skiller byens gamle og nye bydel (gamlebyen og nyebyen).

Byen har også flere interessante museer som er verd et besøk, og Tarragonas Jødiske Kvarter er en svært sjarmerende bydel.

Katedralen i byen er flott å se på utvendig, men ikke fullt så interessant inni.

En spasertur rundt bymuren, et besøk på det gamle Romerske Forum, og en matbit på Rambla Nova eller Placa de la Font kan være en fin måte å oppleve byen på i løpet av en dag.

Romerske ruiner

Tarragona har vært kjent som "Imperial Tarraco" siden det romerske herredømmet. Det enorme området som romerne okkuperte er kjent som "Tarraconensis".

I Tarragona kan du besøke noen av de best bevarte romerske ruinene i det iberiske peninsula.

De romerske murene som omgir gamlebyen ble bygget på enda eldre, digre steiner som hadde blitt plassert for å beskytte byen, lenge før romerne kom.

En enorm fornøyelsespark

En annen grunn til å besøke byen er at en av Europas største fornøyelsesparker holder til her, "Universal Port Aventura". Parken ligger i Vilaseca/Salou, ca 1 mil utenfor byen.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Karen

- 13.06.2009 00:51:25 tommel opp273 stemmer

Tarragona har en av Europas største fornøyelsesparker. Anbefales!

2 - esuoboworu

- 26.05.2019 07:03:32 tommel opp39 stemmer

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxil Side Affects Buy Amoxicillin kwc.ejai.barcelona.webby.no.rpc.fb http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

3 - oyamtoada

- 26.05.2019 07:29:42 tommel opp36 stemmer

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin Online ksd.cbhe.barcelona.webby.no.wto.pn http://mewkid.net/buy-amoxicillin/


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy