Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Hotell - Barcelona

Hoteller i Barcelona: Hvilken bydel bør du bo i?

  • -Ciutad Vella / Ramblas Area: Bo her dersom du vil bo supersentralt og ikke er redd for litt støy om natten. Perfekt for venneturer!
  • -Eixample er en veldig stor bydel, som er sentralt og litt høyere oppe enn Ramblas. Super beliggenhet, og ofte rimelige hotell.
  • -Gracia er rolig, trendy og hyggelig, og anbefales både til backpackere og de som ønsker en del av det "ekte Barcelona". Mindre turister her. Sjekk ut Placa del Sol!
  • -Les Corts er området i nærheten av Barcelona sin fotballstadion, Camp Nou. Super beliggenhet for fotballturer, men også bra beliggenhet for alle andre.
  • -Sant Marti er perfekt for deg som drar om sommeren og vil bo nært stranda. Men sjekk ut beliggenheten til hotellet før du bestiller - du kan komme litt "nord".
  • -Sants Montjuic: Montjuic er byfjellet på vestkanten av byen, som er kjent for sine trendy nattklubber. Sjekk avstanden til sentrum før du bestiller hotell her.

Finn et hotell som passer for deg:

Anbefalte hotell

Du vet selv om du ønsker å bruke litt ekstra på comfort, eller om prisen er det viktigste. Vi har laget en mini-guide basert på : (se guide om bydeler over) som kan være et lite utgangspunkt. Uansett hva du velger så er det god kvalitet på hotellene i byen, og stor konkurranse om turistene. Vi anbefaler at du bor på et sentralt hotell. Merk at vi har "silt bort" usentrale hoteller i søket nedenfor,.

Hoteller - bomuligheter i Barcelona

Som i enhver storby, tilbyr Barcelona et stort utvalg av bomuligheter. Du kan velge blant byens over 200 hoteller, eller innkvartere deg på et hostell eller et nærliggende campingområde. Et annet alternativ er å tilbringe din ferie en privat leilighet i Barcelona. Disse kan leies direkte av spanske eiere og gir deg mulighet til å oppleve spansk kultur og hverdagsliv i Barcelona på nært hold.

Leiligheter i Barcelona kan leies i alle ulike distrikt i byen. Barceloneta er et riktig valg om du ønsker å oppholde deg nært sjøen og byens flotte badestrender. Leiligheter i Ciutat Vella (Det Gotiske Kvarter) ligger midt i sentrum av Barcelona, med gåavstand til alle kjente turistattraksjoner, tallrike restauranter, kafèer og steder å gå ut om kvelden. Det å bo i Barcelonas Eixample-distrikt gir deg en følelse av det virkelige livet i Barcelona. Dette boligområdet er noe stillere enn det høylydte sentrum og tilbyr mange unike spanske restauranter og supermarkeder utenom de overfylte turistplassene.

Hotell i Barcelona - Anbefalte lenker

Adresseavisen: "Bo med særpreg i Barcelona" - Artikkel i Adresseavisen som anbefaler flere gode hoteller, der kriteriene er "særpreg, sjarm, god kvalitet og god plassering til en forholdsvis rimelig pris". De anbefalte hotellene er:

Reisefeber: Under stjernene - Reisefebers hovedside for Barcelona anbefaler flere hoteller:

  • Hotel Catalunya Plaza - Så sentralt som du kan få det, på Placa Catalunya, midt i byen
  • Hotel San Augustin - Ligger svært sentralt, i et kloster ved Placa San Augustin, bare et steinkast fra Las Ramblas.
  • Hotel Rembrandt - Sentralt backpackerhotell/hostel, i Barcelonas kanskje kuleste gate, Carrer de Portoferrissa

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Hotwire

- 02.07.2010 02:13:23 tommel opp354 stemmer

Du kan gjøre et "varp" dersom du bestiller hotell via Hotwire.com. Der fungerer det slik at du ikke får vite navnet på hotellet før etter du har bestilt - du får kun vite bydelen og antall stjerner etc. Pass på å studere kartet nøye før du bestiller, så du ikke risikerer å havne langt utenfor byen. Vi har bestilt via Hotwire tidligere, og har da havnet på 4-5 stjerners hotell, til prisen av et 2-stjerners. Helt genialt! Sjekk ut http://www.hotwire.com


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy