Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Hotell - middels - Barcelona

AB Viladomat

Rangering:http://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpg
http://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpg


Hotellet ble bygget i 2001 og kan tilby 81 rom på 7 etasjer. Der er 37 enkeltrom og 44 dobbeltrom. En rekke tjenester er tilgjengelig for gjester, blandt annet 24 timers resepsjonsservice med heis og safe for trygg oppbevaring av verdisaker. I tillegg har hotellet en aviskiosk, frisør, tv-rom, kafè, en koselig bar, pub, og luftavkjølt restaurant med adskilt røyk/ikke-røyk avdelinger. Du vil også finne konferanserom og internettilgang for de som reiser i forretningsøyemed. Videre finnes her både rom- og vaskeriservice såvel som medisinske tjenester som er tilgjengelig for gjester. I tillegg har hotellet et parkeringsalternativ for de som ankommer med bil.

http://barcelona.webby.no/db/fileupload/ABViladomat_02.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/ABViladomat.jpgHotel A.S Bellaterra

Rangering: http://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/one_star.jpg


Bygget i 1978 og renovert i 2003. Hotellet tilbyr ialt 116 dobbeltrom som er fordelt på 4 etasjer. Blandt hotellets fasiliteter finner du en foajè med døgnåpen resepsjon, safe for trygg oppbevaring, en skranke for valutaveksling, TV og konferanserom. Du finner også kiosk, butikk og heis såvel som en garage og egen parkeringsplass. Spisemulighetene byr blandt annet på en innbydende bar en luftavkjølt à la carte restaurant med separerte ikke-røyk-områder. Gjester kan også benytte PC'er knyttet til internett og WLAN tilgang. Du finner også egene vanskeritjenester på dette hotellet.

http://barcelona.webby.no/db/fileupload/A-S_Bellaterra.jpghttp://barcelona.webby.no/db/fileupload/A-S_Bellaterra_02.jpg

/db/fileupload/middels-hotell.jpgMiddels hoteller har 3 eller 4 stjerner, og de fleste vil foretrekke å bo på et hotell med middels standard, det vil si bedre enn 2-stjerners, og ikke fullt så forseggjort som de 5-stjerners deluxe- og luksushotellene.

Man vil gjerne ha gode senger, mulighet til å se på TV og en grei frokost. 3- og 4-stjerners hoteller tilbyr ofte nettopp dette. Her betaler man ikke ekstra for aloe vera-shampo i dusjen og krampaktig høflige resepsjonister.

Tilbudet svarer til etterspørselen, og hoteller med middels høy standard er i absolutt flertall i Barcelona som i andre storbyer.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy