Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

El Raval - Barcelona

/db/fileupload/el-raval.jpgEl Raval er en historisk, myldrende og tradisjonelt fattig bydel i sørenden av Ramblas. Distriktet ligger i det middelalderske kvarteret i Barcelona, og intill nylig var dette det tettest befolkede området i verden.

På grunn av sin sentrale beliggenhet og mange investeringer den siste tiden, har bydelen blitt en populær plass med et økende antall trendy barer, cafèer og restauranter, spesielt rundt MACBA, museet for moderne kunst.

Det pågående arbeidet med sosiale, miljømessige og økonomiske renoveringer har gjort stedet bedre. Det er fortsatt lett å se de klare linjene fra middelalderen på gatene og bygningene. Likevel gjenstår endel sosiale problemer og en viss grad av fattigdom i enkelte deler av El Raval, og er kanskje ikke det ideelle strøket for de som ikke har sansen for denslags.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy