Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Montjuic - Barcelona

/db/fileupload/Montjuic_01.jpgMontjuic, også kalt jødefjellet etter en jødisk kirkegård, ble kjent første gang under Verdensutstillingen i 1929, men sist mest kjent som åstedet for De olympiske sommerleker i 1992 i Barcelona. Montjuics største attraksjon er de olympiske installasjonene, den spanske landsbyen og festningen som ligger på toppen./db/fileupload/Montjuic_02.jpgSelv om både turistbusser og taxi kan ta deg opp dit, vil den beste måten å komme seg opp være enten med taubane eller trikk. Taubanen har avgang fra Port Vell og er rimelig. Utsikten fra taubanevognen er fantastisk. Hele Montjuic er dekket i ornamentalske hager og vannfontener og er det absolutt mest populære stedet å besøke om søndager.


/db/fileupload/Montjuic_04.jpg

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy