Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Poble Espanyol - Barcelona

Den spanske landsby

/db/fileupload/poble-espanyol.jpgDen spanske landsby - Poble Espanyol - ved foten av byfjellet Montjuïc (Jødefjellet), ble oppført til Verdensutstillingen i 1929. Formålet var å presentere forskjellige byggestiler fra Spanias ulike regioner. Landsbyen-i-byen har mer enn 100 hus, og mange av dem er tro kopier av kjente bygninger. De ligger i gater som stråler ut fra en hovedplass. I gatene ligger butikker og verksteder der det produseres kunsthåndverk på tradisjonelt, spansk vis.

Poble Espanyol er blitt et livlig sentrum for byens fornøyelsesliv, og stedet er ofte ramme om konserter og flamenco-show. Ved inngangspartiet ligger Torres de Ávila, en av Barcelonas mest populære nattklubber.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy