Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Byvandring - Opplev Barcelona til fots

/db/fileupload/barceloneta-arty.jpgSpasertur ved sjøsiden av Barcelona

Du begynner ved Forum-området og går langs Passeig Maritim. Videre krysser du Vila Olimpica og fortsetter mot Barceloneta. Følg deretter mot el moll de la Fusta til Colon-monumentet. Her finner du utsikten til den beste soloppgang og solnedgang. (Lengde på tur: ca 3-4 km).

Las Ramblas

Fra Plaça Catalunya går du ned til Colon, sett deg ned på en av de mange gatecafèene og se på folkene som spaserer forbi. (Lengde på tur: ca 500m).

Barri Gotic (Det gotiske kvarter):

Her slipper du å tenke på kart og guidebøker. La deg slippe løs i et fantastisk virrvarr av små sjarmerende gater. Avslutt spaserturen med å nyte noe kaldt å drikke på Plaça Reial (en av de fineste plassene midt i byen). (Lengde på tur: 3-5-8 km).

El Raval:

Senk deg selv ned vår egen lille Karachi, bare på motsatt side av Las Ramblas. Start ved el Mercat de la Boqueria (et tradisjonelt marked), og gi deg selv hen til de dekadente gatene i El Raval. Prøv Shawarma, eller Dahl i hvilken som helst av Panjabi restaurantene. Vær obs på lommetyver!

Passeig de Gracia til Gracia:

Fra Plaça Catalunya går du opp Passeig de Gracia (den mest elegante gaten i byen med de absolutt dyreste butikkene) til det bohemske nabolaget i Gracia. Ta en spasertur i nabolaget og nyt noe kaldt å drikke i en hvilken som helst Plaça (Plaça Rius i Taulet, Plaça Diamant...).

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy