Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Restauranter i Barri Gotic

Pou Dolç - Kreativ cuisine

Distrikt: Barri Gotic
Adresse: Bda. De Sant Miquel, 6
Tel: 93 412 05 79

Filosofien til denne restauranten er ikke bare å tilrette utsøkte matretter, men også å uttrykke følelse med måltidene. Chef'ene, lærlinger av Barnard Bambassar og Michel Bras, overrasker gjestene med en utsøkt og kreativ cuisine i en rolig og tiltalende atmosfære i denne restauranten.

Prisklasse: > 30 EUR

Pitarra - Katalansk Cuisine

Distrikt: Barri Gotic
Adresse: Avinyó, 56
Tel: 93 301 16 47

Pitarra tilbyr klassiske retter fra Katalonia. Restauranten er midt i sentrum av Barri Gòtic, en livlig plass i byen. Ved første blikk kan det virke som bare nok en retro-stil restaurant med katalansk cuisine. Men de delikate rettene og de interessante menneskene er aboslutt verdt et besøk!

Prisklasse: 18-30 EUR

Living - Middelhavsinspirert og kreativ cuisine

Distrikt: Barri Gotic
Adresse: Capellans, 9
Tel: 93 412 13 70

Konseptet til Living minner veldig mye om såkalte "diners" i New Yourk eller Berlin. Det vil i praksis si at de har åpent hele dagen og tilbyr frokost-, lunsj- og middagsmenyer. Det moderne interiøret og den utsøkte maten er absolutt verdt besøket. Her kan du nyte en interessant kombinasjon av franks, thailandsk og arabisk mat til rimelig priser.

Prisklasse: < 18 EUR

La Pineda - Tapas

Distrikt: Barri Gotic
Adresse: Pi, 16

Spesielt anbefalt i denne restauranten i Barcelona, er det tallrike utvalget av tapas. Klientellet er ungt og variert; du kan nyte en rekke viner og drinker av ulike slag. Forsøk gjerne den utsøkte Pan con Tomate sammen med din tapas!

Prisklasse: < 18 EUR

L`Antic Bocoi del Gòtic - Tradisjonell katalansk cuisine

Distrikt: Barri Gotic
Adresse: Bda. De Viladecols, 3
Tel: 93 310 50 67

Denne restauranten i Barcelona serverer tradisjonelle katalanske retter. Den merkelige arkitekturen av restauranten og de utsøkte kalde tallerken-rettene, salatene, og selvsagt de katalanske spesialiteter som Cocas, Xató og Esqueixada, er gode eksempler på hvordan oppnå et imponerende resultat med enkle midler.

Prisklasse: < 18 EUR

Agut - Tradisjonell katalansk cuisine

Distrikt: Barri Gotic
Adresse: Gignàs, 16
Tel: 93 315 17 09

Hvis du har lyst til å nyte tradisjonell mat i Barcelona, bør du ikke gå glipp av Agut! Restauranten tilbyr katalanske retter av alle slag. Her vil du finne alle typer mennesker fra hele verden som nyter Cocas con Tomate, Escalivadas, Foie-gras con Espinacas og mye mye mer.

Prisklasse: 18-30 EUR

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy