Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Restauranter i El Born

Cuines Santa-Caterina

Addresse: Avinguda de Francesc Cambó, 20 , Mercado de Santa Caterina
Epost: cuinessantacaterinaSPAMFILTER@grupotragaluz.com
Åpningstid:  13.00-16.00 og 20.00-23.30.
Prisestimat: Ca. 20€
Telefon: +33 - 93.268.99.18
Metro/Buss : Metro : Jaume I (Line 4)

http://barcelona.webby.no/db/fileupload/Cuines_Santa-Caterina.jpgCuines Santa-Caterina er lokalisert ved det helt nye Santa-Caterina's markedet - renovert av topparkitektene Enric Miralles og Benedetta Tagliabue ved EMBT - i El Born distriktet. Cuines betyr "kjøkken" på katalansk. Cuines med "S" fordi restauranten tilbyr fire forskjellige typer kjøkken; asiatisk, middelhavinspirert, italiensk og vegeteriansk. Slike fusjonsmatretter begynner å bli mange av Barcelona-resturantenes varemerker.

Prøv de delikate vegetarsalatene eksempelvis med smeltet ost og nøtter (6€), grønne asparkges som er perfekt tilberedt på "la plancha" med krydret Romesco saus (7€), assortement av "antipasto" (11€). Deretter kan du forsøke en perfekt risotto (10€), "suquet de rap" (10€), "gambas" med hvitløk (12€) eller japansk fersk sushi og maki (fra 10 til 20€). Med disse prisene er det forståelig at Cuines Santa-Caterina ble raskt en av de heteste plassene i en by der lokale forretningsfolk satte pris på denne type mat, såvell som velinformerte turister.

Senyor Parellada - katalansk cuisine

Distrikt: El Born
Adresse: Argenteria, 37
Tel: 93 310 50 94

Eieren av denne restauranten, Ramon Parellada, har bevart den tradisjonelle katalanske ånden i sin cuisine. Nyt kreative retter som for eksempel "judías a la pappillot" eller "las alubias del ganxiet" i denne internasjonale Barcelona-restauranten.

Prisklasse: 18-30 EUR

Santa Maria - kreativ tapas

Distrikt: El Born
Adresse: Comerç, 17
Tel: 93 315 12 27

El Born har blitt et gastronomisk sentrum i Barcelona. Restauranten Santa Maria i hjertet av El Born tilbyr både enkle og individuelle, og kreative tapasretter, som skiller seg fra de tradisjonelle i andre restauranter. Prøv en "tapas temporada" for en utsøkt overraskelse.

Prisklasse: > 30 EUR

Quo Vadis - katalansk-fransk cuisine

Distrikt: El Born
Adresse: Carme, 7
Tel: 93 302 40 72

Restauranten Quo Vadis er lokalisert nær det berømte Theatre Liceu. Dette er en meget klassisk restaurant som har eksistert siden 1956. Quo Vadis tilbyr utsøkt franco-katalansk cuisine i en behagelig atmosfære. De tilbyr spesielle menyer i teatersesongen til Liceu.

Prisklasse: > 30 EUR

La Flauta Màgica - vegeteriansk, internasjonal og kreative cuisine

Distrikt: El Born
Adresse: Banys Vells, 18
Tel: 93 268 46 94

La Flauta Màgica tilbyr vegeterianske retter, økologisk kjøtt såvel som “flauta màgica”, spiralformede gullerøtter og ost formet som en fløyte. Også salatene og de delikate rettene med mango, karri og grønnsaker er å anbefale.

Prisklasse: > 30 EUR

La Cocotte Minute - internasjonal cuisine

Distrikt: El Born
Adresse: Pg. Del Born, 16
Tel: 93 319 17 34

La Cocotte Minute i Barcelona er en typisk "diner" kjent fra Hollywood-filmer. Du kan enten spise i restauranten eller ta maten med deg. Restauranten tilbyr mat fra hele verden; Libanon, Marokko, Thailand, Mexico og selvsagt også katalanske retter kan inntas her.

Prisklasse: < 18 EUR

Àbac - kreativ cuisine

Distrikt: El Born
Adresse: Rec, 79-89
Tel: 93 319 66 00

Denne nydelige restauranten i Barcelona's El Born tilbyre ikke mange retter, men de rettene som tilbys er vel gjennomtenkt. Eieren, Xabier Pellicer, ønsker kun det beste og ferskeste av mat i sin restaurant. Nyt "langoustines" eller "trufas" i nydelige Àbac!

Prisklasse: > 30 EUR

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy