Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Spansk kaffe

/db/fileupload/starbucks.jpgSpansk kaffe er veldig sterk og vanligvis utrolig god på smak. De tre hovedtypene er cafè solo, (cafè sol på katalansk, også simpelthen kalt café), en liten sterk kaffe som tilsvarer det flere kjenner som espresso, cortado / tallat, den samme men med litt melk i, og café con leche/cafè amb llet, som har enda mer melk. Cappucino er mindre vanlig i Spania, men du får enkelte steder en variant der pisket krem erstatter skummet. Videre har du cafè americano, som er det nærmeste man kommer kaffe slik vi er vant til, her er den sterke espressoen blandet ut med varmt vann.

Carajillo er en liten sort kaffe med en solid dash brandy. Dersom du ønsker en annen type brennevin i kaffen kan det spesifiseres, slik som carajillo de ron (rom) eller carajillo de whisky. En trifásico er en carajillo med et lag med melk.

Koffeinfri kaffe, descafeinado, er veldig vanlig men ønsker du den fra maskin, de máquina, bør du be om det, ellers er det vanlig å bli servert Nescafè. Den spanske koffeinfrie kaffen er populær og veldig god.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy