Din guide til Barcelona

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Pueblo Nuevo - Barcelona

Els pescadors

Addresse : Plaça Prim, 1
Epost : contacteSPAMFILTER@elspescadors.com
Åpningstider : Fra 13.00 til 16.00 og fra 20.00 til 00.00.
Prisestimat : 45€
Telefon : 93 224 00 04
Metro/Buss : Poblenou (L4)

http://barcelona.webby.no/db/fileupload/Els_pescadors.jpgPå slutten av det nittende århundre, var Placa Prim et møtested i den gamle delen av Poblenou. Det var her fiskere, landsbyfolk og fabrikkarbeidere bodde. Det var også denne sammensetningen av mennesker som ble et resultat av den siste industrielle revolusjonen i Katalonia. Dette var også utgangspunktet til mange som søkte lykken og drømmen om et Amerika på andre siden av Atlanterhavet.

På menyen finner du ferske sesongbaserte produkter, som utgjør essensen av cuisinen. Hver dag vil det være havets råmaterialer som bestemmer hva dagens meny vil bestå av. Esteve Montia kjøper fisk på markedet i Arenys de Mar, Josep Tisora skaffer sopp fra Osona, Antoni Bordas finner sitt kjøtt på Banyoles og i mange år har and kommet fra Gregori ved Coll-Verd, grønnsakene er hentet fra Colofruit og fisk fra Ràfols.

Finn et perfekt hotell i Barcelona

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sp�rsm�l / Svar / Diskusjon / Kommentarer
(<--Skriv inn svaret!)


Fly til Barcelona? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Les mer om Fly til Barcelona


Bestill hotell

Sponsede lenker

Flere reiseguider

Se også:

Regn om valuta


Webby: Julegaver og julegavetips

E-bedrift.no - firmasøkPrivacy Policy